Ugostiteljski obrt Fiorin

Klub članova Selo će se navedenim podatcima koristiti u svrhu promidžbe projekta.
Oštarija Fiorin, osnovana prije više od 24 godine, a rezultat je zajedničke ljubavi prema domaćoj kuhinji dvojice prijatelja – Flavia Bonite i Alberta Srdoča. Od skromnih početaka s jednostavnim marendama za radne ljude, Fiorin je izrastao u prepoznatljivo mjesto susreta domaćih i stranih gostiju koji traže autentične okuse i toplu, obiteljsku atmosferu. Nakon potpune renovacije 2013. godine, restoran je proširio ponudu jelima s roštilja na drva i specijalitetima ispod peke, a posebno je poznat po svojoj pljeskavici “Fiorin”.
Filozofija oštarije temelji se na spoju tradicije i suvremenih pristupa ugostiteljstvu – domaći kruh, maneštra z bobići i njoki s gulašom pripremaju se po starim receptima, uz upotrebu lokalnih namirnica. Fiorin promiče autohtonu gastronomiju kvarnerskog kraja te kroz ulaganja u kvalitetu, gostoljubivost i modernizaciju poslovanja čuva duh tradicije, spajajući staro i novo, domaće i svjetsko.